Onze diensten in thuisverpleging

Een overzicht

Op zoek naar verpleging aan huis vanwege oudere leeftijd of een ziekte? U kunt bij ons terecht voor de efficiënte verpleging en een klantgerichte thuiszorg. Onze professionele thuisverpleegkundigen ondersteunen u op verschillende domeinen.

Al onze diensten kunnen binnen de 24u worden opgestart.
Wij werken met een aantal opgeleide vrijwilligers, die indien nodig s'nachts bij de patient slapen en hulp verlenen.
Door onze gespecialiseerde verpleegkundigen kan de patient volledig verzorgd worden in zijn eigen vertrouwde omgeving. dit in samenwerking met het palliatief netwerk Zuid-West Vlaanderen.
Door constante bijscholing te volgen kunnen we de patient een volledig aangepaste wondzorg aanbieden. Onder andere: V.A.C negatieve druktherapie, brandwonden, ent(en), ...
We bekijken de patient in zijn/haar totaliteit, waarbij de toiletzorg wordt aangepast aan de noden en wensen van de patient. Dit zonder voorschrift.
Bij ons kan u terecht voor allerhande inspuitingen zoals: subcutane, intramuscualaire, afname labo en intraveneuse infuustherapie (bv: antibiotica).
Wij zetten de medicatie klaar voor de ganse week. Ook bij het innemen van de medicatie begeleiden we de patient dagelijks.
Voor alle stomazorgen kan u bij ons terecht (colo-, cysto-, gastro-, ileo-, uretero- en tracheostomie).
Deze zorg kan toegediend worden op maat van de patient. Dit door onderling overleg.
Deze zorgen voeren we tijdig uit om verstopping te voorkomen.
Alle soorten sondevoedingen kunnen opgestart worden, met of zonder pomp. Zowel voor volwassenen en kinderen.

Hebt u vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. Contacteer ons